Любимецът на Слави Трифонов – Краси Радков минава през поредния кошмарен

...
Любимецът на Слави Трифонов – Краси Радков минава през поредния кошмарен
Коментари Харесай

Краси Радков е разсипан след развода: Тя беше единствената, моята жена, още не мога да го приема!

Любимецът на Слави Трифонов – Краси Радков минава през следващия призрачен стадий в живота си.

А точно непредвидения за него бракоразвод със брачната половинка му Станислава Ганчева. Наскоро тя го сюрпризирала с новината, че желае да се разделят, оповестява вестник “Галерия ”. След цели 15 години брак това било последното нещо, което комикът очаквал да чуе от обичаната си. Още повече, че нито един път не й е изневерил, даже в мислите си.Самият Краси Радков не спирал да търси поддръжка в сътрудниците и приятелите си от “Шоуто на Слави ” като още веднъж и още веднъж се питал какво е довело до тази развръзка.

“Тя беше единствената жена, моята жена. Работата, животът ми – всичко беше обвързвано с нея и фамилията ни . Сякаш още не мога да приема истината и все си мисля, че сънувам. Не съм очаквал сходно решение от нея ”, споделял артистът пред приятелите си. Оказа се, че Станислава Ганчева поискала двамата да се разделят като повода, която изтъкнала, е прекомерната ангажираност на мъжа й. Тя от години молела Краси Радков да понижи непрекъснатата си претовареност – освен в шоуто, само че и в участията си отвън него. Той обаче работел, с цел да вади пари.

Най-лошото за комика сега е това, че обичаната му брачна половинка се утешавала в прегръдките на много по-млад от нея и прочут артист, написа “Галерия ”. Двамата се сближили след новината за развода й, а аферата им безусловно унищожила Радков. “Това е и една от аргументите Станислава да отслабне още повече. Тя постоянно се е стремила към съвършена фигура като дамата на Борис Солтарийски. А в този момент с новата си тръпка, желае да има ограничения на модел. Какво ли обаче може да й даде някой различен, откакто Краси й даде цялото си сърце ”, разясняват близки до двойката източници.

Слави Трифонов бил гневен за това, което Ганчева предизвиква на любимеца му и се опитвал да го разсейва по всевъзможен метод. Дългия даже му забранил повече да приказва с нея. И го посъветвал в случай че някой ден тя се върне с молба да я одобри назад, непосредствено да й покаже вратата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР